Waarom een privacyverklaring?

De kano vereniging de Goudse Peddel, verder genoemd: de GP, verwerkt persoonsgegevens. Wij willen hierover graag duidelijk en transparant informeren.. In de deze privacyverklaring geven wij aan over de manier waarop wij omgaan met persoonsgegevens. Deze informatie wordt vastgelegd in een zogeheten privacyverklaring. Deze privacyverklaring is van toepassing op alle diensten die de GP aan haar leden, adverteerders/donateurs aanbiedt.

De Privacyverklaring

In deze Privacyverklaring maken we duidelijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens.

Lees de gehele privacyverklaring via deze link: AVG - KV de Goudse Peddel

 

Zwembad instructieavond 2018-2019

Evenals het vorig seizoen zullen deze serie zwembad avonden een serieus karakter hebben.
Het is dus de bedoeling dat je na deze trainingen kunt zeggen; ja ik heb er wat van geleerd !

Voor de nieuwe leden is het eigenlijk een “” must hier aan mee te doen.
Je kan hier op een veilige manier ervaren hoe het is om om te slaan met spatzijl en deze onderwater los te trekken, het oefenen om op het water weer in je boot te klimmen,enz, enz.

Uiteraard blijft het in overleg met de instructeur van de avond mogelijk om zelf te oefenen, mits het de lessen niet hindert.

Wil je leren eskimoteren: door de opbouwende cursus vorm adviseren wij met klem alle 5 lessen te volgen.
Bij voorkeur gebruik maken van je eigen boot en vervoer. 
Indien geen eigen boot en /of vervoer van boot graag 17.15 uur aanwezig bij clubhuis,
dan in overleg met instructeurs helpen met het opladen van de boten (samen uit / samen thuis)

Deze avonden wordt het bad gedeeld met de jeugd van onze vereniging.
Echter de instructie is gescheiden door min. 1 instructeur voor de volwassen en 1 voor de jeugd.

Aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres : Tobbepad 4 Gouda 
Groenhovenbad 

data :
18-11-2018
16-12-2018
13-01-2019
17-02-2019
17-03-2019

Tijd : 18.45 -20.15 uur 

Eigen bijdrage per les /avond : jeugdleden € 4 ,- (bij betaling in 1 keer: 17.50 voor alle avonden) 
volwassen leden : € 5,50 (bij betaling in 1 keer: 25,-- voor alle avonden)
Overmaken naar : IBAN NL69 INGB 0003 4660 43 
T.n.v Kanovereniging de Goudse Peddel

Vaarkalender

Oprichting

In 1984 werd er op initiatief van de heer Hans van Arkel een aanzet gegeven om in Gouda te komen tot de oprichting van een kanovereniging. Via de Nederlandse Kano Bond verkreeg hij de adressen van een aantal Goudse leden van deze Bond en samen met hen werd de mogelijkheid onderzocht om dit initiatief te concretiseren. Samenwerking en ondersteuning werd gezocht en verkregen van de Dienst Sport & Recreatie van de gemeente Gouda. Op 12 juni 1984 was de oprichting een feit.

Groei

Langzamerhand groeide de vereniging. Op 1 november 1984 waren er pas 45 leden en in september 1989 waren er 168 leden. Op 1 januari 1994, bijna 10 jaar na de oprichting, waren 225 mensen lid.

Huisvestingsperikelen

Zoals voor alle beginnende verenigingen was het vinden van een onderkomen een heel moeilijke zaak. Heel in het begin kwamen de leden ongeveer één keer per maand bij elkaar in een zaaltje van sporthal de Mammoet en na een poosje kon de club medegebruiker worden van het clubhuis van IJsclub de Breevaart.

Nieuw clubhuis

In de periode 1988-1989 zijn de leden van de bouwcommissie erg druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de bouw van een nieuw clubhuis en het uitbreiden van het aantal kanocontainers. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 6 juli 1989 werd het toenmalige bestuur gemachtigd om een geldlening aan te gaan voor de uitvoering van de nieuwbouw. Dit is een gigantische klus geweest waar veel leden hun vrije tijd voor hebben opgeofferd.

Opening

Op 19 december 1989 werd het clubhuis in segmenten aangevoerd. De bouwplaats was toen alleen begaanbaar via een stalen platenbaan en bovendien moesten het Burgvliethek en een groot deel van de voetbalveldomheining tijdelijk verwijderd worden. De officiële opening van het clubhuis was vijf maanden later op 19 mei 1990.

Brand / nieuwbouw

Als gevolg van een brand was het oude gedeelte in december 2010 zodanig verwoest dat nieuwbouw gewenst was. In 2011 is dan ook een nieuw gedeelte neer gezet, naar de huidige wensen, zoals 2 gescheiden kleedkamers met douche en toilet, een bestuurskamer en een keuken voor eigen gebruik. Het clubhuis is dan ook in de zomer van 2011 officieel door wethouder Bergman geopend.

Kamperen voor groepen niet-leden

Ben je geen lid? Maar wil je toch eens kamperen bij De Goudse Peddel? Dat kan!

- Kano-kamperen bij de Goudse Peddel

- Tarieven en voorwaarden

- Meer informatie en reserveren

Kano-kamperen bij De Goudse Peddel

Ben je lid van de Goudse Peddel of een andere kanoverenigingen? Dan kan je met jouw familie of vrienden met kleine tentjes 1 of 2 nachten kano-kamperen op het kampeerveld bij ons clubhuis. Je kunt ook gebruik maken van de kleedkamers, douches en toiletten.

Tarieven en voorwaarden

- Informeer voor alle tarieven.

- Informeer voor de kampeervoorwaarden

Meer informatie en reserveren Wil je meer weten over de mogelijkheden? Of meteen reserveren? Neem dan even contact op met onze beheerder via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-58960486.