Lokatie van het clubgebouw

Het clubgebouw van de Goudse Peddel bevindt zich op het terrein van Sportcomplex Olympia. Het clubgebouw ligt aan het water, ongeveer ter hoogte van het sluisje.

Je kunt het clubgebouw bereiken via de ingang aan de Burgvlietkade. Hoe kom u bij het clubgebouw?

Ga via de Bodegraafsestraatweg -> Jan van Renesseplein-> aan het einde van het Jan van Renesseplein, links de Burgvlietkade op. Aan het einde links vind u het toegangshek naar de Goudse Peddel.

Let op: Als je komt uit noordelijke richting langs voetbalvereniging Olympia, moet je doorrijden tot de rotonde, rotonde rond, terug en dan rechtsaf slaan bij Jan van Renesseplein.-> aan het einde van het Jan van Renesseplein, links de Burgvlietkade op. Aan het einde links vind u het toegangshek naar de Goudse Peddel

Het toegangshek is normaal afgesloten, maar leden zijn in bezit van een sleutel of kunnen een sleutel aanvragen. Op clubevenementen bijvoorbeeld de clubavond, is dit toegangshek geopend.

De Goudse Peddel is ook goed te bereiken vanaf station Gouda, indien u met openbaar vervoer komt. Het is ca. 15 minuten lopen naar het clubhuis

Map KV deGoudsePeddel