Events Calendar

Download as iCal file
Zeetocht Voordelta
Saturday 01 June 2019, 08:00 - 17:00
Hits : 83
by Han
Contact Arie Kreuk

Zeekajaktocht Voordelta, Springersdiep - Stellendam.

Deze tocht staat open voor beginnende en gevorderde zeekajakvaarders en voor ieder die er mee wil beginnen en over geschikt vaarmateriaal en kleding beschikt.

We verzamelen om 9.30 uur bij Springersdiep en maken ons vaarklaar.

Vervolgens worden alle auto's naar Stellendam gebracht en keren de chauffeurs terug met 1 auto.

De bedoeling is om rond 11.30 uur te vertrekken.

De te varen route hangt engszins af van het weer en de golfhoogte bij Ouddorp.

Tijdens de tocht zal worden uitgelegd hoe de planning van deze tocht tot stand is gekomen met betrekking tot stromingen en weersverwachting.

Daarnaast is er ruimte voor diverse oefeningen en zal er uitleg worden gegeven over efficient voorwaarts varen in golven en wind.

Deze tocht gaat niet door bij windkracht 5 en hoger en bij een onweersvoorspelling.

Het al of niet doorgaan van deze tocht zal vrijdagavond of uiterlijk zaterdagmorgen 6.00 uur op deze website worden vermeld.

De uitrusting moet bestaan uit een kajak geschikt voor varen op zee (dus met waterdichte compartimenten), longjohn, anorak en zwemvest. Een vuurpijl wordt aanbevolen.

Aanmelden doet men de week voorafgaand aan 1 juni per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (beide mailadressen gebruiken) met vermelding van uw telefoonnummer om eventueel te kunnen terug bellen.

Telefonisch opgeven kan ook op maandag en woensdag avond tussen 19.00 en 21.00 uur.

Telefoonnummer: 0031 (0) 6 55112187

 

Location Ouddorp