Events Calendar

Download as iCal file
Sponsor Fietsdag Rabobank
Saturday 14 September 2019, 09:00 - 17:00
Hits : 55
by Johan

Speciaal voor verenigingen, stichtingen en scholen in de Krimpenerwaard en Gouwestreek organiseren wij op zaterdag 14 september 2019 een sportieve dag. Tijdens deze gezellige dag kunnen verenigingen, stichtingen en scholen een financiële sponsorbijdrage bij elkaar fietsen en wandelen.

Rabobank Hollandse IJssel, een fusie van Rabobank Krimpenerwaard en Rabobank Gouwestreek, is betrokken bij de lokale gemeenschap en helpt ze graag vooruit, door dichtbij het lokale verenigingsleven te staan en ze te helpen hun ambities te realiseren. Daarom organiseren we Hollandse IJssel in Beweging! We combineren twee succesvolle evenementen - Krimpenerwaard in Beweging en de Rabobank Sponsorfietstocht - tot een groot sportief festijn.

Hoe werkt het?
Voor elke deelnemer die de hele route aflegt stort Rabobank Hollandse IJssel € 10,- (wielrenroute Sponsorfietstocht), € 5,- (fietsroute Krimpenerwaard en 30 km Sponsorfietstocht) of € 3,50 (wandelroute, kinderroute en survivaltocht) op de verenigingsrekening. 

Extra bijdrage ontvangen?
Vele handen maken licht werk! Op 14 september kunnen wij dan ook zeker hulp gebruiken. Voor iedere vrijwilliger die de hele dag beschikbaar is doneren wij € 15,- extra in de clubkas.