Events Calendar

Download as iCal file
Met de kano 500 KM door Ierland !
Tuesday 28 January 2020, 20:00
Hits : 153
by Jan
Contact evenementen@degoudsepeddel
In 5 Weken dwars door Ierland  met de open kano een reis van 5 weken! Met Geoff en Vallerie Welch
 
Dit belooft een bijzondere presentatie te worden!Een kano reis door Ierland van Noord naar ZuidIerland staat bekend als ‘The Emerald Isle’ vanwege de enorme groenheid van de natuur. Als 1e land van Europa, gelegen in het uiterste westerse puntje van ons continent, ontvangt Ierland de meeste regen vanuit de Atlantische Oceaan. Het is die groenheid die het land zo geliefd en bijzonder maken.
 
Veel groen, betekend ook waarschijnlijk veel water in de vorm van meren en rivieren.Wij hadden het voornemen van het Noordkust van Ierland, door het midden van het eiland, naar het Zuidkust te peddelen. Helaas is dat niet mogelijk zonder een overdraging van 60km. Wij kozen daarom in het noordwesthoek te beginnen en van daaruit naar het zuiden te peddelen.Wij hebben 30 dagen gedaan om de 500 km van Belleek in Noord-Ierland tot aan New Mills in Zuid Ierland.
 
Gelukkig was er nog geen Brexit en er was een open grens tussen beiden landen. De tocht gaat over meren, rivieren en kanalen en door heel veel sluizen.
 
Wij laten jullie iets zien van deze reis op dinsdag 28 januari om 20.00 uur.
 
Valerie en Geoff
 
Bar open om 19.30 uur
 
Vanwege te verwachte grote belangstelling graag aanmelden .
Uiterlijk 26 januari  via E: evenementen@degoudsepeddel.nl

Graag op tijd aanwezig
Location clubhuis de Goudsepeddel ,Burgvlietkade 105 Gouda .