Events Calendar

Download as iCal file
Geannuleerd: NL Doet - Klusdag
Saturday 14 March 2020, 09:00 - 16:00
Hits : 78
by Johan

LET OP: NL-DOET VOOR 14 MAART GEANNULEERD OP ADVIES VAN ORANJE FONDS

Wij roepen deelnemende organisaties aan NLdoet op hun activiteiten uit te stellen. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus vinden we het niet verantwoord om de geplande activiteiten dit weekend door te laten gaan. “Met pijn in ons hart geven we dit advies. NLdoet is immers een feest van sociale verbinding. Maar er is niks belangrijker dan gezondheid”, zegt waarnemend directeur Marc van Hal.

Verdere info zie: https://www.oranjefonds.nl/oproep-stel-nldoet-activiteiten-uit

------------------------------------------------------------------------------------------

NL Doet - Klusdag.

"Goudse Peddel DOET" mee met "NL-doet"

Voor in de agenda "Goudse Peddel DOET" : 14 maart van 9:00 tot ca. 16:00 uur
 
Elk jaar krijgt ons verenigingsterrein een opknapbeurt. Naast de normale werkzaamheden als het reguliere terreinonderhoud zijn er ook dit jaar weer extra werkzaamheden te doen waarbij we aansluiten bij de landelijk georganiseerde vrijwilligers dag van NL.DOET op zaterdag 14 maart.
 
We beginnen om 09:00 u en stoppen tegen 16:00u en hopen er weer een gezellig dagje van te maken met koffie, koek, een hapje, frisje en natuurlijk volop gelegenheid om gezellig bij te kletsen tijdens het klussen.
Uiteraard wordt er weer voorzien in de catering voor de aanwezige vrijwilligers.  Een deel van het bestuur zal steeds aanwezig zijn voor de supervisie en zelf ook meewerken.
We hopen dat er ook dit jaar weer genoeg vrijwilligers mee zullen doen om onze klussen af te krijgen.
 
De kluscommissie