Events Calendar

Download as iCal file
Wildwaterweekend Brandsport met instructie
From Saturday 09 March 2019
To Sunday 10 March 2019
Hits : 128
by Johan

Goudse Peddel Brandsport Wildwaterweekend 9-10 maart 2019

Dit weekend staat weer in het teken van de opleiding “varen op wildwater“. En is bedoeld om geïnteresseerden en beginners kennis te laten maken met het varen op stromend en wildwater.
Ons overnachtingadres is weer als vanouds de sport herberg van Brandsport in het hart van de Ardennen. Degenen die kennis willen maken met het wildwatervaren kunnen te plaatse een volledige wildwateruitrusting huren. Ook beginnende WW-vaarders met een eigen uitrusting die dit weekend begeleid willen varen zijn van harte welkom op dit “leerweekend“. Uiteraard zijn ook de ervaren wildwatervaarders van harte welkom.

Het lesprogramma zal bestaan uit: op de zaterdag instructie met jou groepje op de Ourthe en op de zondag met jou groep op een wat wilder stukje rivier om het geleerde in de praktijk te brengen.
Instructie wordt gegeven door ervaren WW-vaarders van de GP en van de TKBN.
Heb je zin in dit wildwaterweekend dan kun je je opgeven bij ondergetekende, uitsluitend per email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je mee met dit super sportieve wildwaterweekend geef je dan uiterlijk 24 februari op zodat we het nodige vervoer en organisatie tijdig kunnen regelen. Vervoer = samen rijden = kosten samen delen. Na opgave krijg je de benodigde gegevens toegestuurd.
Betaling voor de overnachtingen en eventuele boothuur moet je ter plaatse voldoen bij Brandsport. Let wel, pinnen is niet mogelijk. !!!
Wil je nog even informeren of meer weten over dit weekend, bel mij gerust na 19.00 uur, tel. 0182-616192, Johan Kemper.