Events Calendar

Download as iCal file
Brandsport wildwaterweekend 6-7 mrt (geannuleerd)
From Saturday 06 March 2021
To Sunday 07 March 2021
Hits : 98
by Johan

Helaas, wegens de nog steeds geldende coronaregels is besloten om ons wildwaterweekend maart 2021 te annuleren. De avondklok wordt na 2 maart in Nederland verlengd en Belgische overheid verbiedt tot 1 april 2021 niet noodzakelijke reizen van en naar Belgie. 

We bekijken of in het najaar mogelijkheden zijn.

 Wildwatercommissie KV de Goudse Peddel

Johan Kemper

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Brandsport wildwaterweekend. 

Een traditie, het jaarlijkse kennismakings- en opleidingsweekend wildwatervaren in de Belgische Ardennen.

Dit weekend staat in het teken van de opleiding “varen op wildwater“. En is bedoeld om geïnteresseerden en beginners kennis te laten maken met het varen op stromend en wildwater.
Ons overnachtingadres is weer als vanouds de sportherberg van Brandsport in het hart van de Ardennen. Degenen die kennis willen maken met het wildwatervaren kunnen te plaatse een volledige wildwateruitrusting huren. Ook beginnende WW-vaarders met een eigen uitrusting die dit weekend begeleid willen varen zijn van harte welkom op dit “leerweekend“. Uiteraard zijn ook de ervaren wildwatervaarders van harte welkom.

Maar kan het doorgaan? Wat is de spelbreker? Corona? Te hoog water zoals in maart 2020? Te laag water? Op het moment is Corona de grote spelbreker en de aangescherpte beperkingen van januari 2021.

De wildwatercommissie is bezig met haalbaarheid en het organiseren.