Events Calendar

Cursus basisvaardigheden
Tuesday 19 September 2023, 19:00 - 21:00
Hits : 159
by Petra
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Evenals voorgaande jaren organiseren we weer een cursus basisvaardigheden (5 lessen) voor beginnende kajakkers onder leiding van Eric Huyzer (vanaf dinsdag 29 augustus iedere dinsdag avond om 19 uur). Deelname aan de cursus is gratis en staat open voor alle leden.

Ben je vorig jaar lid geworden en de cursus toen niet gedaan? Of heb je gewoon zin om nog een keer mee te doen? Dan ben je nog steeds van harte welkom.

Ben je nog proeflid? Ook dan kun je meedoen met de cursus. In dat geval vragen we een bijdrage van € 15,00 (deze wordt weer in mindering gebracht op de contributie mocht je alsnog een volledig lidmaatschap aangaan). Wie weet kunnen we je overhalen om volledig lid te worden door je in deze cursus nog beter te laten zien en ervaren wat er allemaal met een kajak mogelijk is.

In vijf lessen, van 19:00 tot 21:00, worden er al varende basisvaardigheden behandeld en geoefend. De aspecten die zonder meer aanbod komen tijdens de lessen:

  • Techniek van voorwaarts varen (efficiënte peddelslag en blessurepreventie)
  • Varen met spatzeil en de daarbij behorende veiligheidsaspecten
  • Sturen van de kajak met behulp van achtersteven roer en boogslagen
  • Opkanten
  • Kledingkeuze
  • Plezier maken

Hebben we je lekker gemaakt? Geef je op door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van basisvaardigheden.

Location Clubhuis