Events Calendar

Download as iCal file
Wildwater instructieweekend
Friday 01 March 2024, 20:00
To Sunday 03 March 2024
Hits : 149
by Matthijs

Het leukste, gezelligste en meest spannende gp weekend staat voor de deur: 1-2-3 maart is het weer tijd voor het wildwater-instructieweekend in de ardennen. Gevorderde vaarders helpen beginners om weg wijs te worden op het stromende water.

11 februari zal er ook nog een instructie zijn op de wildwaterbaan van Hardenberg.

Het weekend zal er als volgt uit zien:

Vrijdag 1 maart komt iedereen in de loop van de avond aan bij de jeugdherberg in St. Vith. Dus twee avonden gezellig samen overnachten.


Zaterdag ochtend starten we met een uitleg zodat we goed voorbereid het water op gaan. Zodra iedereen er klaar voor is en ontbijt op is, gaan we gezamenlijk naar het startpunt van de eerste snelstromende beek. Halverwege de dag hebben we een gezamenlijke lunchpauze, waarna we het laatste stukje van de tocht varen. Als iedereen bij het eindpunt is aangekomen, helpen we elkaar met het opladen van de kajaks, zodat we op tijd naar een plaatselijk restaurant kunnen voor een heerlijke maaltijd.


Zondag Pakken we onze spullen weer in en 
Na een goed ontbijt maken we ons klaar om nog één keer het prachtige wildwater te bevaren.


Voor de overnachting betaal je 70 euro. Laat vooral snel weten als je mee wilt dan kunnen wij een plaatsje voor je reserveren in de jeugdherberg en houden we je op de hoogte. Deelname is pas definitief als je betaald hebt. Eerder kunnen wij geen plek voor je reserveren. Als je geen eigen uitrusting hebt(WW Kayak, Zwemvest, Helm, Spatzeil en warm neopreen pak). Stem dit dan ook direct met ons af zodat we clubmateriaal kunnen reserveren. Daarnaast kunnen we helpen om contacten te leggen om met elkaar mee te rijden.

De organisatie is dit jaar in handen van Tanno en Matthijs. Johan zal nog wel op de achtergrond helpen om er een succes van te maken en misschien vaart hij wel mee als deelnemer.

Geef je op via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geeft je zo snel mogelijk op, maar ten minste vóór 30 januari. Je krijgt bij opgave een mail met verdere instructies zoals betaling en aanlevering van gegevens. De betaling moet voor 2 februari binnen zijn. Dan is de reservering definitief.

Geef bij opgave aan: 

- Of je 11 februari mee wilt naar Hardenberg om alvast ervaring op te doen met stromend water(aanrader)

- Of we je toe mogen voegen aan de gezamenlijke app en met welk nummer.