Events Calendar

Download as iCal file
AFGELAST - Lichtjestocht
Friday 10 December 2021, 18:30 - 21:00
Hits : 18
by Herjan
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanwege de coronamaatregelen die ingaan op 28 november kan de lichtjestocht helaas niet doorgaan.

 

Als Gouwenaar weten we niet beter, kaarsjes avond! Iedereen is er vast wel eens naartoe geweest om zich even één te voelen tussen al die duizenden mensen. De gehele binnenstad is in kerstsfeer en van heinde en ver komen belangstellenden kijken op de markt als de boom ontstoken wordt.  Nu willen we van de Goudse peddel ook de sfeer op het water brengen.  Verlichtte kano’s en kajaks door de grachten van Gouda.  We willen om 18.30 uur vanaf de GP vertrekken en zo naar de binnenstad varen.  Normaal kun je een rondje door de binnenstad varen, maar omdat het donker is en er veel lagen bruggen zijn hebben we uit veiligheidsoverwegingen besloten dit niet te doen. We varen via de Karnemelksloot, door de singels naar de binnenstad. Daar varen we over de Lage/Hoge Gouwe naar de Oost/Westhaven en doen gelijk ook een rondje over de Turfmarkt. Helaas zien we de kerstboom op de markt niet vanaf het water maar even zo uniek zal waarschijnlijk al het bekijks zijn wat we trekken met onze verlichtte boten.

Wil je mee varen met deze unieke avond of helpen met organiseren / bardienst meld je aan.  Neem verlichting mee om je boot of jezelf te versieren.  Als we terug zijn bij de vereniging staat er een warm drank en iets lekkers klaar. Het spreekt voor zich dat alles onder voorbehoud van dan geldende coronamaatregelen is.

Aanmelding via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van Lichtjestocht. Geef in je mail duidelijk aan of je een clubboot wilt gebruiken.
 
Als we de kantine tegen die tijd weer kunnen openen zoeken we twee vrijwilligers die een “warm welkom” voor de terugkerende vaarders kunnen voorbereiden. Versnaperingen opwarmen en klaarzetten en eventueel een kerstsfeertje creëren in het clubhuis.